Eszközadomány a Gézengúzoknak

 

     Félmilliós értékű eszközadományt kapott az óbudai székhelyű Gézengúz Alapítvány. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő civil szervezet a születés körüli időszakban vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyításáért, rehabilitációjáért dolgozik nehéz anyagi körülmények között. Most az egyik nagyvállalat egészségügyi programja keretében kaptak jelentős támogatást.

    A K&H Csoport egyik kisvállalkozói ügyfele, beszállítói partnere, a Gravoform Kft. évek óta a csoport gyermek-egészségügyi programja, a K&H gyógyvarázs mellett áll. A vállalat - felajánlása nyomán - ötödik éve ingyen készíti az emléktáblákat a pályázati és egyéb programelemek nyertesei számára, ezzel támogatva a K&H gyógyvarázsprogramot.

    Idén a felajánlásnak köszönhetően a Gézengúz Alapítvány részesült több mint 530.000 Ft értékű eszköztámogatásban, amelyet kedden adtak át az alapítvány óbudai központjában.

    Ahogyan a 2004 óta működő K&H gyógyvarázs is hamarosan jubileumához közelít, úgy a Gravoform Kft. programhoz kapcsolódó társadalmi szerepvállalása is mérföldkőhöz érkezett. A vállalat idén már ötödik éve folyamatos felajánlással járul hozzá a K&H gyógyvarázshoz, a kórházak, rendelőintézetek, mentőállomások falait díszítő nyertes emléktáblákat ingyen készíti el a program számára, így a K&H által erre szánt keretből újabb és újabb intézmények részesülhetnek támogatásban. A Gravoform adományai révén a program öt intézmény tevékenységét segíthette összesen több mint 2,3 millió forint értékben.

Galéria: 
Eszközadomány a Gézengúzoknak