Céginformáció

Az 1991-ben családi vállalkozásként alapított Gravoform Kft. kezdetben névkitűzők készítésével, evőeszközök, ajándéktárgyak gravírozásával foglalkozott.

Célunk, hogy a környezeti, építőipari és egészségügyi beruházások elvárásainak megfelelve a vizuális kommunikáció, azaz az igényes feliratok tervezésével, fejlesztésével és kivitelezésével álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Ennek a felfogásnak köszönhetően cégünk az elmúlt több mint másfél évtized alatt a feliratgyártói piac egyik vezetője lett.

Cégünk fejlődésének egyik legjelentősebb állomásához érkezett 1998-ban, amikor a kapacitásbővítés és a technológiai fejlesztések mellett bevezettük az ISO 9001:1996 minőségbiztosítási rendszert.
1999-ben új helyre költözött a Gravoform. Az itt lévő telephely azóta is Európa egyik legnagyobb és legkomplexebb gravírozóműhelye.
2001-ben saját fejlesztésű műanyag értékzáró plomba gyártását kezdtük meg, amelynek egyik típusa később vámzári funkcióra is engedélyt kapott.  
Ezt az üzletágunkat később értékesítettük.

2002-ben kiépítettük az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványok szerinti Minőség- és Környezetirányítási Rendszert.

Fontos számunkra, hogy partnereink dinamikusan változó és bővülő igényeit a jövőben is magas színvonalon elégítsük ki, és cégünket továbbra is megkülönböztetett bizalomra érdemes, hűséges, hosszú távú partnerként kezeljék.

Ügyfeleink elégedettsége érdekében termék-kínálatunkat folyamatosan bővítjük, vevőink különleges igényeinek pedig saját, egyedi rendszerek tervezésével próbálunk megfelelni.

Az Európai Unió előírásainak pontos ismeretében valamint világszínvonalú és nagy kapacitású gépparkunknak köszönhetően partnereink irodaházait és gyártelepeit a piacon egyedülállóan gyorsan, és kiemelkedő minőségben vagyunk képesek feliratozni.

A Gravoform Kft. eddigi fejlődésének és sikereinek kulcsa meggyőződésünk szerint az innováció és a minőség iránti töretlen elkötelezettsége.
A megszokott Gravoform-minőség mellett egyedülállóan sokféle technológia ötvözésének lehetőségét kínáljuk meglévő és új partnereink számára.