CÉGTÁBLA, REKLÁMTÁBLA, UTCATÁBLA

Egyedi tervezésű, profi kivitelezésű cégtábla a legjobb reklámhordozó

A jól megtervezett, figyelemfelkeltő és megfelelően kivitelezett cégtábla vagy reklámtábla már messziről hirdeti az adott szolgáltatást, tudatosítja a leendő ügyfelekben az elérhetőséget.

Cégünk a reklámtáblák és a hozzájuk tartozó szolgáltatások átfogó skáláját kínálja. Mindenféle típusú, méretű és alakú reklámtáblát megtervezünk, legyártunk és felszerelünk. Hirdetőtáblák, építkezési táblák, építési táblák, világító reklámdobozok, kisméretű reklámtáblák.

A lehetőségekhez mérten a legjobb megoldást nyújtjuk

A reklámtáblák készülhetnek digitális nyomtatással vagy számítógépes fóliavágással egyaránt. Igény szerint a legegyszerűbb műanyag táblától a világító reklámtáblákig elkészítjük elképzeléseit.

Utcanév tábla, házszámtábla

Az utca névtáblákat egyedi arculatnak megfelelően el tudjuk készíteni. A település címerét is meg tudjuk jeleníteni, a tábla színvilágát  a megrendelő   elképzeléseihez igazítjuk.

Utcanév-, és házszámtábla legyártását követően cégünk vállalja azok kihelyezését. A megrendelést megelőzően az igényeknek megfelelően látványterveket küldünk, kérésre mintadarabot biztosítunk.

Egyedi kivitelű utca névtáblák

Ideális meglepetés névnapra, születésnapra, évfordulóra. A táblán szerepelhet az ajándékozott neve, aktuális életkora vagy születési dátuma – kezdő házszámként, s a képzeletbeli utca számozása a végtelenig tart.

Új Széchenyi Terv tábla

Cégünk az Új Széchenyi Terv kommunikációs kötelezettségeivel kapcsolatos táblák, projekt táblák elkészítését vállalja. Projekttábláink, illetve a tábla felületén elhelyezésre kerülő grafika, minden szempontból megfelel az Új Széchenyi Terv arculati kézikönyvben szigorúan szabályozott általános alapelveknek.

Az Új Széchenyi Terv projekt tábla megrendelésének, gyártásának menete:

  • Árajánlatkérést követően, a projekt tábla típus, darabszám, telepítési helyszín ismeretében írásos árajánlatot küldünk.
  • Kérdés esetén, készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére tanácsadással.
  • Megrendelést követően Vállalkozói szerződésben rögzítjük a megbízás részleteit.
  • Az arculati kézikönyvben – táblatípustól függően – előírt projektadatok írásos megküldését követően, munkatársunk a grafikai szerkesztés után megküldi a látványtervet megrendelő részére egyeztetésre, jóváhagyásra.
  • A grafika jóváhagyását követően 3-5 munkanapon belül, a megrendelő által megjelölt helyszínen telepítésre kerül a projekt tábla.

Közlekedési táblák

A közlekedési táblák nagyban megkönnyítik és biztonságosabbá teszik közlekedésünket a közutakon és a magánutakon egyaránt.

Kiváló minőségű és időtálló közúti forgalmi táblákat gyártunk az egyszerűbb közlekedés és az Önök biztonsága érdekében.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk viszonylatjelző és oldalirány táblák, valamint utas tájékoztató táblák gyártásában is.

Cégtábla, cégér

Legyen szó akár egy egyedi világító cégtábláról, vagy akár egy üzletlánc teljes külső feliratozásáról, örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Helyszíni felmérést követően megtervezzük, igény esetén engedélyeztetjük, majd elkészítjük és a helyszínen villanyszerelő és dekoratőr kollégáink installálják az ügyfeleink egyedi igényei alapján készülő megjelenéseket.

Közintézmények feliratozása

Az épületen belüli és kívüli útbaigazító-információs táblákkal szemben korábban egyetlen követelmény volt, legyen informatív. Ma már ez nem elég, lényegesen több az elvárás ezekkel a táblákkal szemben.

Az információ nyújtás mellett grafikusan szépnek, de tisztának kell lennie. Fontos, hogy alkalmazkodó legyen az épület stílusához, könnyen szerelhető és könnyen cserélhető legyen maga a tábla és az információs anyag is.

Szinte valamennyi típusú útbaigazító tábla rendelkezik beltéri kisebb méretű információs oszloppal, totemoszloppal.  A meglévő típusok mellett egészen egyedi megoldások elkészítésére is van lehetőség. A szükséges profilok jelentős részét raktáron tartjuk, így viszonylag gyors a gyártási folyamat.

Rendszeres megrendelőink között különböző minisztériumok és állami intézmények, valamint kórházak és rendelőintézetek is vannak.