IRÁNYÍTÓ ÉS INFORMÁCIÓS TÁBLÁK


Épületen belüli tájékozódást segítő megoldásaink


Cégünk az igényes vizuális kommunikáció megvalósításán dolgozik. Esztétikus, az adott felhasználási helyhez illő irányító és információs táblák tervezésével, fejlesztésével és kivitelezésével foglalkozunk.

Az alábbiakban bemutatott irányító és információs táblák szabadon bővíthetőek, attól függően mennyi felirat elhelyezése szükséges. Az információk, nevek, kiírások megjelenítése többféle technológiával történhet.

Információs táblák egyéni elképzelés szerint


Az igények és lehetőségek alapos megismerése után egy épület teljes információs rendszerének megtervezése mintegy két hetet vesz igénybe. A tervezés során a megrendelő igényeit és ötleteit figyelembe véve alakítjuk ki az ajánlatot. E szolgáltatás a felirati rendszer megrendelése esetén díjtalan.

A személyi változások, átalakulások, költözések illetve a felirati elemek egyéb okokból szükségessé vált cseréjét néhány napon belül biztosítjuk, természetesen ügyelve a táblák előzőekkel azonos megjelenésére.

Spandex információs táblák

Az egyik legelegánsabb profilrendszer. Esztétikus megjelenése minden belsőépítészeti stílushoz illeszthető.

Eloxált alumíniumból készült alapanyaga a megrendelő arculatának megfelelő színre szinterezhető.

A legkönnyebben cserélhető rendszer, irodaházakban különösen elterjedt. Könnyű bővíthetősége miatt méretbeli korlátai gyakorlatilag nincsenek.

GravoPlex információs táblák

A Gravoform legújabb saját fejlesztésű, hazai alapanyagok felhasználásával készült terméke a GravoPlex felirati rendszer. Azoknak a megrendelőknek ajánlott, akik nem a megszokott, külföldi alapanyagokból készült felirati rendszerekre tartanak igényt, hanem valamilyen kreatív megoldást szeretnének.

Egyedi megoldások létrehozására is alkalmas, ugyanis a funkcionális helyiségek szabványos feliratai mellett lehetőség van teljesen egyedi megjelenésű táblák készítésére is.

A rendszer elemei szabadon választható alakzatúak lehetnek, a felirat pedig vagy a plexi síklemez lézeres gravírozásával, vagy pedig két plexi közé csúsztatásával kerül a táblára. A felirat a szükséges kontraszthatás elérése érdekében a felhasznált plexi színével harmonizáló festék vagy fólia réteget kaphat.

A Gravoform Kft. 2002-ben a Magyar Termék Nagydíj elismerő oklevelében részesült saját tervezésű GravoPlex rendszeréért.

Alusign információs táblák

Nagyobb felirati egységek elegáns, könnyen szerelhető és cserélhető tartószerkezete. Elsősorban közintézmények, kórházak felirati rendszere esetén javasoljuk.

A kültéri útbaigazító táblák legjobb egy-és kétoldalas változatban szerelhető alumínium információs rendszere.

Nielsen információs táblák

­A Nielsen keretek többféle profillal, eloxált és lakkozott felületkezeléssel, fényes és matt kivitelben készülnek.

A színválaszték szinte korlátlan, a rendszer jól illeszthető a műanyag betétlemezek színskálájához. Méretbeli megkötés gyakorlatilag nincsen, a legnagyobb alakíthatósági lehetőséget biztosítja.

Arany, illetve sárgásbarna kivitele a műemlék jellegű épületeknél különösen kedvelt.

Bel- és kültéri információs feliratok rögzítésére egyaránt alkalmas.

Plato információs táblák

 

Plato Plus rendszer

Esztétikus és egyszerű megjelenése lehetővé teszi a rendszer alkalmazását bármilyen beltéri környezetben.

A tábla tartalmának cseréje könnyen és gyorsan elvégezhető akár saját nyomtatású feliratokkal is.

A rendszer hét különböző méretben kapható, egyedileg választható hosszal.

 

Curvo Plus rendszer

Az ajtónévtábláktól az eligazító tábláig bármilyen jelzés megjeleníthető a Curvo Plus beltéri rendszerrel.

Saját nyomtatású feliratokkal a tábla tartalmának cseréje könnyen és gyorsan elvégezhető.

A táblák többféle, de meghatározott méretekben kaphatók.

Flamm információs táblák

A rendszer alapját képező sajtolt, eloxált alumínium profil három szélességi mérettel (40, 80, 110 mm) és ún. háromosztású kialakítással készül.

A tartóprofilok hosszmérete az alkalmazhatóság tekintetében korlátlan. Az elemek egymás alá sorolásával a rendszer tetszés szerint bővíthető.

Egyszerűbb kivitele miatt közintézményekben és kórházakban is nagyon elterjedt.

Egyedi megoldások

Igény szerint megtervezzük és elkészítjük egyedi információs tábláit. Így azok nem csak informálnak, de ékességei lesznek vállalkozásának és garantáltan illeszkednek az arculathoz. Szakértő csapatunkra az installációban is számíthat.