DEKOR FÓLIA

Portálok, kirakatok, autókarosszériák és belső terek díszítése dekor fóliával

Egyszerű és látványos dekoráció fóliázással. A nagyformátumú nyomtatásnak ksözönhetően teljes kirakatok, üveg-, vagy falfelületek boríthatóak látványos, színes dekor fóliákkal. Cégünk a ma működő legújabb UV printerrel szinte bármilyen anyagra nyomtat. Rövid határidővel, de hosszú időre készülő nyomatok kül-és beltéri alkalmazásra.

  • 1200*600 dpi felbontás
  • környezetbarát, oldószermentes kivitel
  • UV fénnyel kezelt technológia
  • teljesen karcálló, hajlékony felületen sem repedező bevonat
  • 60 mm vastagságig közvetlenül a tábla felületére való nyomtatás, megelőzve a fóliázott grafikáknál előforduló gyűrődéseket, töredezéseket

Merítsen ihletet elkészült dekor fólia munkáinkból

Iroda és üzlet dekorációs munkáinkról, kirakat matricáinkról, járműgrafikáinkról a Tevékenységeink oldalon található Galériákban láthat képeket. Az albumokat folyamatosan frissítjük.

Ablak, kirakat dekoráció

Teljes körű kivitelezést kínálunk a régi kirakat-matrica, fólia eltávolításától a tervezésen és gyártáson át a végleges kihelyezésig. Megtervezzük cégéhez legjobban igazodó külső kinézetét.

Vállaljuk üzletláncok üzleteinek egységes portál dekorációját is. Kitaláljuk a leghatékonyabb, az igényeknek leginkább megfelelő megoldásokat.

Falfólia, üvegfólia

Szakértő csapatunk megvizsgálja a lehetőségeket, üzlete, irodája belső kialakításának, megjelenésének körülményeit. Felmérjük a hely adottságait és egyeztetjük Önnel az elképzeléseket, célokat. Az alapos helyszíni felmérést követően grafikai látványterveket készítünk. A látványtervek elfogadása után a legjobb minőségű alapanyagokból, modern technológiákkal valósítjuk meg azokat.

Gondoskodunk róla, hogy dekorációink megfeleljenek a vállalat arculati irányelveinek.

Autófóliázás

Az autódekoráció a leghatékonyabb reklámok egyike: amerre a céges autók járnak, parkolnak, mindenütt látják, és ha megfelelő a tervezés és kivitelezés, a kereslet és a kínálat egymásra talál.

Vállaljuk egyedi vagy céges autók dekorálását, esztétikai vagy reklámcélú autódekoráció kivitelezését grafikai tervezéssel.

A Gravoform Kft. a járműdekoráció-tervezési szolgáltatások széles választékát kínálja, az egyszerű feliratozástól a kishaszonjárművek teljes dekorációjáig.

Dekor fólia padlóra

Beltérre és kültérre egyaránt használható hirdetési forma a padlómatrica.

A grafikát strapabíró, de könnyen eltávolítható vinylre nyomtatjuk. Erős tapadású, nagy kopásállóságú, csúszásgátló felületű. Az erős tapadás biztosítja, hogy a takarítások során a grafika ne váljon el a padlótól.

A padlómatricát többféle élettartammal gyártjuk, visszaszedhető alapanyagra - így az eltávolítás után nem hagy nyomot.