HÍREK, REFERENCIA MUNKÁK

Arculatteremtés, márkaépítés falfóliákkal

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor egy új falszín vagy tapéta teljesen megváltoztatja egy lakás hangulatát? Nincs ez másként a kereskedelemi egységeknél sem. A sokféle reklámhordozó, roll-up, posztertartó, világítótábla elhelyezése megosztja a figyelmet és zsúfolttá teszi a teret. A megrendelőink közül egyre többen ismerik fel, hogy közvetlenül a falat dekorálva mennyivel letisztultabb dizájn teremthető.

Év irodája design díjat nyert az általunk dekorált székház

2019-ben az év irodája design díjat egy nagyon ötletesen és látványosan átalakított iroda vehette át: a Positive Adamsky reklámügynökségé. A faldekorációk kivitelezését a Gravoform végezte.

Irodai faldekorációk a kellemes munkahelyi légkörért

2019 nyarán kezdődött, és várhatóan idén ősszel zárul le az a projekt, amelynek keretében az Erste Bank Zrt. Népfürdő utcai székházának belső terei teljesen megújulnak. Az Európa toronyban 21 000 m2-nyi területen mintegy 2 500 fő dolgozik. A hatalmas méretű átalakítási projektben a Gravoform Kft. is részt vesz.

Gravoform a látássérültek szolgálatában

Cégünk az országban egyedülálló módon, házon belüli tapasztalattal rendelkezik Braille írással készült, akadálymentes feliratok gyártásában. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több megrendelőnk választja az épületen belül elhelyezett térképek, információs és irányítótáblák akadálymentes változatát. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos feliratozáson túl a vakok és gyengénlátók számára kitapogatható Braille feliratokat is elhelyezünk a táblákon.

Üzlet dekoráció – partnereink elégedettsége a garancia

A jól megtervezett üzlet dekoráció nem csak a termékekről és szolgáltatásokról informálja a vevőket, ügyfeleket. Az arculat szerves részét képezi, stílust, hangulatot közvetít, befolyással van a vásárlói magatartásra.

Egyedi információs táblák az exkluzivitásért

Legyen szó akár egy kisebb irodáról vagy egy nagy irodaházról, gyárról, hotelről vagy bármilyen vállalkozásról, bizonyos praktikus információs táblákra mindenképpen szükség lesz. Ilyenek például az ajtókra vagy azok mellé kerülő táblák, amelyek jelzik a helyiség funkcióját vagy a helyiségben dolgozó személyek nevét és titulusát.