Információs táblák kültérre

Országos Kéktúra információs tábla

A jó kültéri tábla ellenáll az időjárásnak

Minden kültérre kerülő információs táblának ellenállónak kell lennie az időjárás viszontagságaival szemben, legyen az fagy, hó, eső vagy tűző napsütés. Mind anyagában, mind formájában ezt a célt kell, hogy szolgálja, miközben elsődleges funkciójából, a tájékoztatásból nem szabad, hogy veszítsen.

Kültéren elhelyezett tájékoztató táblánál a legfontosabb, hogy ne kopjon le, ne fakuljon ki a táblán elhelyezett ábra vagy felirat.

Munkáink, melyekre büszkék vagyunk

Cégünk a Gravoform 30 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt széleskörű tapasztalatot szereztünk időtálló, kültéri táblák gyártásában. Túrázás, városnézés, közlekedés közben, vagy különféle látványosságok felkeresésekor sokszor mi magunk is viszontlátjuk kihelyezett tábláinkat, amelyekre évek múltával is méltán vagyunk büszkék.

Segítjük a közlekedőket, a kirándulókat, a művelődni vágyókat

Az Országos Kéktúra bármelyik részén járva láthatóak a Gravoform által nyomtatott információs és útbaigazító táblák. A Magyar Természetjáró Szövetség által rendelt jelzések 2015 óta mutatnak irányt a túrázóknak.

Aki hírességek, történelmi személyek végső nyughelyét szeretné felkeresni a Fiumei úti sírkertben, azok számára is a Gravoform információs táblái nyújtanak segítséget a tájékozódásban.

Az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park is a Gravoformra bízta kültéri tájékoztató tábláinak elkészítését, így az idelátogató és művelődni vágyó emberek nem maradnak le egyetlen fontos információról sem.

A BKV Zrt. megbízásából cégünk készítette el az M2 metró vonalán kihelyezett és Braille feliratozással is ellátott taktilis térképeket, amelyek a látó és látássérült utasok számára egyaránt hasznos tájékoztatást nyújtanak.

Kültéri céginformációs megoldások

Bevásárlóközpontok, irodaházak, pályaudvarok, repterek népszerű információs eszköze a totemoszlop, amely gyártható akár világítással ellátott kivitelben is. Az ilyen, sokszor több méter magas oszlop telepítésében és dekorációjában is számíthatnak ránk megrendelőink. 

Falsíkból kiálló cégéreknél, plasztikus betűkből álló cégfeliratoknál is fontos szempont az időjárásállóság. Ezen a téren is sok elkészült munkánkkal bizonyítjuk megbízhatóságunkat és szakértelmünket.