A Gravoform is részt vett a Rákóczi Tábor megújulásában

Homlokzati feliratok fémből, távtartóval

Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont, Sátoraljaújhely

A Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont Kelet-Magyarország egyik legnagyobb befogadóképességű ifjúsági szálláshelye. 300 méter magasan egy öt hektáros ősfenyvesben helyezkedik el, remek kilátással Sárospatakra és a Bodrogközre. A szállás egyidejűleg 480 főnek tud szállást és étkezést biztosítani.

A közelmúltban teljesen megújult az egykori Várhegy Üdülő

A rendezvényközpont tulajdonosa és üzemeltetője a Rákóczi Szövetség. A tábor területén 2020. szeptember 1-jétől felújítási munkálatok zajlottak. A kompexum a Magyar Kormány támogatásával teljes egészében megújult.

Az elkészült Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont 2021. június 4-én nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy a következő évtizedekben a magyar fiatalok meghatározó találkozóhelyévé válhasson.

A Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont (korábbi nevén: Várhegy Üdülő) évtizedek alatt kialakult vendégkörrel rendelkezik, rendszeres helyszíne:

  •  ifjúsági, egyházi közösségek találkozóinak,
  •  céges eseményeknek,
  •  egyetemi és főiskolai rendezvényeknek,
  •  valamint esküvőknek.

Régiós viszonylatban a legnagyobb befogadóképességű ifjúsági tábor, mely gyönyörű erdei környezetben, páratlan kilátással, egyedi közösségi terekkel (fedett és szabadtéri), úszómedencével, sportpályákkal (foci, röplabda, kosárlabda asztalitenisz stb.), finom ételekkel és kedves kiszolgálással várja a kikapcsolódni vágyókat!

A Gravoform készítette a tábor homlokzati feliratait és információs tábláit

A felújítási munkálatok utolsó lépéseként a helyszínre szállítottuk és telepítettük a cégünk által gyártott információs rendszereket. Az egyes épületek homlokzatára alumíniumból készült, távtartott betűkből álló feliratok kerültek, néhol a kötelező arculati elemekkel kiegészítve. A tábori házakra messziről is jól észrevehető, színes festéssel vittük fel a számozásokat. A központ területén több helyre is kerültek fém lábakon álló és fém felületű, nyomtatott útbaigazító és információs táblák.

Forrás: a tábor honlapja és közösségi oldala