VILÁGÍTÓ TÁBLA

A tervezéstől az üzembe helyezésig

Mindenféle alakú és típusú világító tábla készítését vállaljuk a szerkezetek megtervezésétől kezdve azok legyártásán át egészen a felszerelésig és az üzembe helyezésig. A világító táblákat az ország egész területére kiszállítjuk és a helyszínen, az Ön igényeinek megfelelően installáljuk. Tapasztalt, szakértő csapatunk a szereléstől az elektromos munkákig, minden szükséges helyszíni munkát elvégez.

Világító feliratok

Világító cégfeliratok kerülhetnek beltérre, mint az üzlet-, vagy irodaberendezés fontos részei, vagy kültérre, épület homlokzatára, mint arculati elemek. Ezek a sötétben is messziről észrevehető feliratok képviselik az adott céget vagy márkát, útbaigazítják az érkező látogatókat. Információs és marketing szempontból is fontosak.

Az épületen belül vagy kívül elhelyezett, világító betűk hosszú távon a helyükön kell, hogy maradjanak, és világítsanak. Egy leszakadt, leesett, kiégett betű rossz fényt vet a vállalat egészére. Fontos tényező tehát a betűk gyártása során felhasznált alapanyag, az elkészítés és a felszerelés módja. Az energiatakarékosság jegyében csak ledes világítást használunk. A falra szerelt, formatervezett betűket fém vázszerkezettel és plexi előlappal készítjük, maximális mélységük pedig 10 cm.

Cégünk hosszú évekre visszanyúló referenciákkal rendelkezik világító cégfeliratok tervezésében, gyártásában és felszerelésében, az egész országra kiterjedően. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk tartani a sokszor szűkre szabott határidőket, a minőségi kivitelezés megtartása mellett.

Világító dobozok

A világító tábla mutatós, látványos és hatékony marketing eszköz. A világításnak köszönhetően már messziről jól észrevehető, informálja az ügyfeleket, vendégeket, erősíti a márkát, formálja az arculatot.

A falra vagy homlokzatra rögzített világító dobozok alkalmasak cégfeliratok, márkanevek, logók, cégérek, vagy információk megjelenítésére. Többféle alakban, színben és formában elkészíthetőek.

A világító dobozok váz szerkezete fémből készül, frontrészük időtálló, tartós, plexi alapanyagból. Az előlap igény szerinti grafikával dekorálható, nyomtatott, átvilágítható fóliával vagy plottervágott, anyagában színezett fóliával.

A világítástechnológia energiatakarékos, ledes megoldás, a kért mérettől és a kívánt világítási erősségtől függő teljesítménnyel. Falra szerelt, egyoldalas kivitelben a világító doboz maximális mélysége 10 cm, térben elhelyezett, kétoldalra világító változatban ennek duplája.

Élvilágító táblák

Az élvilágító táblák attraktív megjelenésű és változatos felhasználású reklámeszközök. Jellemzően 8-10 mm vastagságú, plexi vagy üveg táblák led világítással. Az élvilágítók különleges fénye a mechanikus kontúrgravírozásnak köszönhető, de ezen felül még fóliázással is dekorálhatóak. Változatos, rugalmas méretezésben rendelhetőek, pultra állítható, falra szerelt vagy térbe lógatott kivitelben.

Világító textil faldekorációk

Ledes háttérdekorációra egy magas minőséget képviselő, színvonalas megoldás a T-Flex feszített textil keret.

A világító tábla vázát egy rejtett, 10-12 cm vastagságú alumínium keretprofil adja. Az ezen körbefutó vájatba illeszthető be a textilgrafika szélébe varrt szilikoncsík: ez a művelet biztosítja a megfeszítést. A grafika ily módon cserélhető, miközben maga az alumínium, ledes szerkezetet változatlan marad.

A T-Flex keretek maximális szélessége 3500 mm, hosszúsága pedig tetszőlegesen megválasztható.