TEVÉKENYSÉGEINK

INFORMÁCIÓS TÁBLA

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk igényes, az adott épülethez illeszkedő, tájékozódást segítő vizuális kommunikációs rendszerek tervezésében és komplett kivitelezésében.

Kínálatunkban szerepelnek a sztenderd információs és irányító táblákon kívül egyedi kialakítású ajtótáblák irodákba, vendéglátóhelyekre, gyárakba az egyes helyiségek fukciójának jelölésére vagy nevek, titulusok, hotel szobaszámok megjelenítésére.

Az információs rendszerek tervezése során a hazai és az EU-előírások szerinti kötelező táblákra és az épületek jellege szerint szükséges táblákra is kitérünk.

A táblák személyi változások, átalakulások, költözések miatti cseréjét néhány napon belül biztosítjuk.

ÜZLET ÉS IRODA DEKORÁCIÓ

Iroda és üzlet dekorációs anyagokat tervezünk, készítünk és telepítünk. A legkülönbözőbb belsőépítészeti megoldásokkal, változatos anyaghasználattal és megmunkálási technológiával dolgozunk.

Falfóliák, portálfóliák, kirakat matricák, padlómatricák grafikai tervezéssel, gyártással és helyszíni installációval.

Több évtizedes tapasztalattal készítjük el ügyfeleink, külső- és belső, a céges arculathoz leginkább illeszkedő dekorációs anyagait.

Vállaljuk teljes üzletláncok egységes dekorációjának megvalósítását is.

ÜZLET BERENDEZÉS, RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

Üzlethelyiségekbe, kiállításokra, bemutatókra, fesztiválokra és egyéb eseményekre, találkozókra készítünk akár világítással is ellátott díszítéseket, reklámdekorációkat.

Több évtizedes vizuális kommunikációs tapasztalatunkat sikeresen kamatoztatjuk a rendezvények és az üzlet berendezés területén is.

A különböző méretű üzletek berendezése és a nagyobb rendezvények kiszolgálása mellett örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére egyedi installációk, roll-upok, displayek vagy egyéb dekorációk teljes körű kivitelezésében is.

Cégünk biztosítja mind a tervezést, a gyártást és a helyszíni telepítést.

AUTÓFÓLIÁZÁS

Vállaljuk egyéni autók, vagy egy egész vállalati flotta, kis- vagy nagy teherautók, buszok vagy akár mozdonyok matricázását.

A legkülönbözőbb járművekre készítünk fólia dekorációkat.

A járművek specifikumainak felmérése után megtervezzük, legyártjuk és a helyszínen vagy telephelyünkön installáljuk a fóliákat.

Az elmúlt évek során ügyfeleink több mint félezer járművét dekoráltuk.

CÉGÉR, CÉGTÁBLA

Legyen szó akár egy egyedi világító cégtábláról, vagy egy üzletlánc teljes külső feliratozásáról, örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Helyszíni felmérést követően megtervezzük, igény esetén engedélyeztetjük, majd elkészítjük a táblákat, feliratokat.

A változatos anyaghasználattal és méretekben készülő cégtáblákat maximálisan a vállalati arculatra szabjuk, kérésre világítással is ellátjuk azokat.

A helyszínen villanyszerelő és dekoratőr kollégáink installálják az ügyfeleink egyedi igényei alapján készülő megjelenéseket.

KIRAKAT MATRICÁZÁS

Vállaljuk üzletek, boltok, bankok, szolgáltatók kirakatának matricázását, vagy akár teljes üzletláncok, hálózatok egységes portál dekorációját is.

Teljes körű kivitelezést kínálunk a régi kirakatmatrica, promóciós fólia eltávolításától a tervezésen és gyártáson át a végleges kihelyezésig. Bízza ránk a cégéhez legjobban igazodó külső kinézetét!

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar piac vezető szereplői megtisztelnek bizalmukkal és már több mint 15 éve a Gravoform készíti számukra egyedi méretű portáljaik fóliázását, dekorálását országszerte közel 800 helyszínen.

TAKTILIS TÉRKÉPEK, BRAILLE FELIRATOK

Cégünk az országban egyedülálló módon, házon belüli tapasztalattal rendelkezik Braille feliratozás, akadálymentes táblák gyártása terén.

Évről évre egyre több, a látássérültek számára is olvasható információs táblát gyártunk és installálunk megrendelőink kérésére. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos feliratozáson túl a vakok és gyengénlátók számára kitapogatható Braille feliratokat is elhelyezünk a táblákon.

Sokszor kapunk felkérést iskoláktól, egyetemektől és egészségügyi intézményektől taktilis térképek elkészítésére. Az ilyen térképek a látássérültek számára is értelmezhető, kitapintható részletekkel rendelkeznek az eltérő szintfelületű ábráknak köszönhetően.

TOTEMEK, BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI IRÁNYÍTÓ TÁBLÁK

Különböző típusú és méretű, beltéri vagy kültéri információs állványokat, reklám totemet gyártunk a tervezett felirati rendszer elemeként vagy egyedi információk kihelyezésére.

Kivitelük alkalmazkodik az épület belsőépítészeti vagy külső kialakításához. Természetesen a tervezésnél maximálisan figyelembe vesszük megrendelőink arculati szabályait is.

Helyszíni felmérést követően statikailag megtervezzük, igény esetén engedélyeztetjük, majd legyártjuk és üzembe helyezzük a reklám totemeket vagy kisebb méretű kültéri vagy beltéri információs állványokat, displayeket.

ÉPÜLETFÓLIÁZÁS, ÉPÍTÉSI HÁLÓK, MOLINÓK

Épületfóliázás, építési hálók, mesh hálók, molinók tervezése, gyártása és telepítése.

Ügyfeleink igényeinek megismerése után helyszíni felmérést végzünk a fóliával borítandó épületen. Megtervezzük, házon belül nyomtatjuk a perforált fóliát, végül a helyszínen telepítjük.

Nem csak dekorációs-, hanem hő- és fényvédő fóliák telepítésében is széleskörű tapasztalattal rendelkezünk.

Rendezvények, promóciók hatásos reklámeszköze a kültéri molinó, amelyet számos méretben, akár óriás kivitelben is rendszeresen nyomtatunk és installálunk.