TEVÉKENYSÉGEINK

INFORMÁCIÓS TÁBLA

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk igényes, az adott épülethez illeszkedő, tájékozódást segítő vizuális kommunikációs rendszerek tervezésében és komplett kivitelezésében.

ÜZLET ÉS IRODA DEKORÁCIÓ

Iroda és üzlet dekorációs anyagokat tervezünk, készítünk és telepítünk. A legkülönbözőbb belsőépítészeti megoldásokkal, változatos anyaghasználattal és megmunkálási technológiával dolgozunk.

EGYEDI INSTALLÁCIÓK, RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

Kiállításokra, bemutatókra, fesztiválokra és egyéb eseményekre, találkozókra készítünk akár világítással is ellátott díszítéseket, reklámdekorációkat.

AUTÓFÓLIÁZÁS

Vállaljuk egyéni autók, vagy egy egész vállalati flotta, kis- vagy nagy teherautók, buszok vagy akár mozdonyok matricázását.

CÉGÉR, CÉGTÁBLA

Legyen szó akár egy egyedi világító cégtábláról, vagy egy üzletlánc teljes külső feliratozásáról, örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KIRAKAT MATRICÁZÁS

Vállaljuk üzletek, boltok, bankok, szolgáltatók kirakatának matricázását, vagy akár teljes üzletláncok, hálózatok egységes portál dekorációját is.

TAKTILIS TÉRKÉPEK, BRAILLE FELIRATOK

Cégünk az országban egyedülálló módon, házon belüli tapasztalattal rendelkezik Braille feliratozás, akadálymentes táblák gyártása terén.

TOTEMEK, BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI IRÁNYÍTÓ TÁBLÁK

Különböző típusú és méretű, beltéri vagy kültéri információs állványokat, reklám totemet gyártunk a tervezett felirati rendszer elemeként vagy egyedi információk kihelyezésére.

ÉPÜLETFÓLIÁZÁS, ÉPÍTÉSI HÁLÓK, MOLINÓK

Épületfóliázás, építési hálók, mesh hálók, molinók tervezése, gyártása és telepítése.