Üzlet dekoráció – partnereink elégedettsége a garancia

Fólia dekorációk és plasztikus feliratok – Benu gyógyszertár

A jó üzlet dekoráció praktikus, de mutatós marketing eszköz

A jól megtervezett üzlet dekoráció nem csak a termékekről és szolgáltatásokról informálja a vevőket, ügyfeleket. Az arculat szerves részét képezi, stílust, hangulatot közvetít, befolyással van a vásárlói magatartásra.

Nagyméretű ablakfóliákkal tekinteteket vonzó kirakatot teremthetünk, felkelthetjük a potenciális vásárlók figyelmét. A kirakat dekorációval kommunikálhatjuk a minőséget és a megbízhatóságot.

Az üzlethelyiségen belül könnyedén alakíthatjuk a dizájnt nagy falfelületek fóliázásával. A jól eltalált belső dekoráció megváltoztatja a tér hangulatát, magas színvonalon tartja a vásárlási élményt és segít a márkaépítésben.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar piac vezető szereplői megtisztelnek bizalmukkal és már több mint 15 éve a Gravoform készíti számukra egyedi méretű portáljaik fóliázását, üzleteik dekorálását országszerte közel 800 helyszínen.

Cégünk régóta otthon van az üzlet dekorációban

A Benu gyógyszertárak reklámdekorációját és portálfóliázását cégünk látja el. A K&H Bank fiókjai számára rendszeresen nyomtatunk nagy méretű, különleges falfóliákat, és kirakatmatricákat. Visszatérő megrendelőink között szerepel több banfiókhálózat is, mint például a Sberbank, a Budapest Bank, az MKB és az Erste. Ez utóbbi ügyfelünk irodadekorációit is ránk bízta a közeljövőben lezáruló székhelyátalakítási projekt kapcsán.