Egyedi eligazító táblák az exkluzivitásért

Tükörfelületű öntött plexi tábla ezüst hatású plasztikus betűkkel

Eligazító táblák tervezésénél nem csak a praktikum a szempont

Legyen szó akár egy kisebb irodáról vagy egy nagy irodaházról, gyárról, hotelről vagy más vállalkozásról, bizonyos információs táblákra mindenképpen szükség lesz. Ilyenek például az ajtókra vagy azok mellé kerülő táblák, amelyek jelzik a helyiség funkcióját vagy a helyiségben dolgozó személyek nevét és titulusát.

A praktikumon túl érdemes arra is gondolni, hogy az ilyen, feltétlenül szükséges alaptárgyak egyúttal fontos arculati eszközök is. Státusszimbólumként szolgálhatnak mind az ügyfelek, mind az ott dolgozók felé. Kifejezhetik a vállalat nagyságát, minőségét.

Irányító és információs táblák gyártása egyik fő profilunk

Habár sokféle alapkivitelű információs tábla szerepel a Gravoform kínálatában, sokszor előfordul az is, hogy a megrendelőink kérésére egy teljesen egyedi tervezésű, exkluzív megjelenésű információs rendszert gyártunk. Különösen fontos ez akkor, ha a táblákat az egységes céges arculathoz kell igazítani. Vagy épp ellenkezőleg, ha a cég valami nagyon eltérő és egyedi táblarendszert szeretne viszont látni a falakon. Olyan táblákkal, amelyek nem csak informálnak, hanem magukra vonják a tekinteteket és gyönyörködtetnek.

Büszkék vagyunk egyedi tervezésű eligazító tábláinkra

Főként hotelek keresik az üvegből vagy üveg hatású plexiből készült megoldásokat szobaszámok jelölésére. Az ilyen táblák kétségkívül elegánsak, főként gravírozással vagy fém jelzésekkel kombinálva. De van, hogy inkább egy játékos, modern stílus kerül a fókuszba. Ilyenkor jobb, ha nem tábla, csak egy könnyed, a falfelülettől kiemelkedő plasztikus számjelzés kerül az ajtók mellé.

A Gravoform szakértő csapata segít a tervezésben, az egyedi elképzelések megvalósításában és az elkészült információs táblák telepítésében is.