Elindítottuk Betűház.hu webáruházunkat

Betűház.hu – Egyedi faldekorációk és ajándéktárgyak

Betűház.hu – a Gravoform webshopja

Új terep, mégis ismerős

Vállalatunk üzemének és a hozzá tartozó irodáknak otthont adó épület homlokzatát már régóta díszíti az általunk gyártott Gravoform Betűház felirat. Ez adta a névötletet webshopunkhoz, amelyen keresztül a lakosság, illetve a kisvállalkozók részére szeretnénk eljuttatni minőségi dekorációs megoldásainkat.

Webáruházunk megnyitásával termékportfóliónkat bővítjük és ügyfélkörünket szélesítjük.

A vállalati szektor kiszolgálása során szerzett dekorációs tapasztalatainkat és szakértelmünket használjuk fel webshop felületünkön kínált termékeink gyártásánál.

Új termékcsaládjaink már bárki számára elérhetőek, és a tőlünk megszokott minőségben készülnek. A webshopban található legtöbb termék saját elképzelésre szabható, így még személyesebb lakásdísz vagy egyedi ajándék válhat belőlük.

Termékkínálatunk a webshopunkon

A tájékoztató táblák, piktogramok, fali Scrabble betűk tervezésénél és gyártásánál nagy hasznát vesszük a sok évre visszanyúló, cégfelirati rendszerek gyártásában szerzett sokrétű tapasztalatainknak.

Az öntapadós tapéták és a vakrámára feszített vászonképek széles választékához pedig a színvonalas  iroda és üzletdekorációs megoldásaink adták az ötletet.