Minőségi géppark fejlesztés a Gravoformnál

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsőként nálunk helyeztek üzembe egy Ricoh Pro™ L5160e Latex széles formátumú tintasugaras nyomtatót

Idén lett harmincéves a céginformációs és reklámdekorációs eszközöket gyártó és telepítő Gravoform Kft. A kerek évforduló méltó ünneplése, hogy pont az idei évben történt a vállalatnál egy gyors és környezettudatos Ricoh latex szélesformátumú tintasugaras nyomtató beszerzése.

Új alapanyagok, környezetbarát technológia

Társaságunk számára fontos a folyamatos szakmai fejlődés. Három évtizedes tapasztalattal modern technológiák úttörő alkalmazására törekszünk.

A Ricoh nyomdagép beszerzése új lehetőségeket nyitott meg a vállalat számára, mind technológia, mind alapanyag tekintetében. Megnyitotta a fehér alá- és fölényomás lehetőségét is, így bútorok, függönyök, egyedi mintás lakástextilek, tapéták, textilnyomatú világítótáblák, vagyis komplett kültéri és beltéri dekorációk előállításához ad professzionális technikai bázist.

Az új eszköz termelésbe állításával szélesebb körű és még az eddiginél is magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek.

A Gravoformnak sokévA Ricoh Pro™ L5160e Latex ráadásul környezetbarát módon üzemel, ami szintén fontos szempont volt a berendezés kiválasztása során mind vállalatunk, mind megrendelőink számára egyaránt.