Szeretnél egy, a vizuális kommunikáció terén, igényes termékek tervezésével, fejlesztésével és kivitelezésével foglalkozó cégnél dolgozni? Egy olyan, több évtizede fennálló vállalkozásnál van erre lehetőség, amely a működése során innovációs tevékenységükkel több elismerést és díjat is elnyert, többek között a Nemzeti Minőségi Díj, Üzleti Etikai díj, Magyar Formatervezési díj, Magyar Termék Nagydíj és Magyar Innovációs Nagydíj. A magas minőség mellett elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás tekintetében is, amit vállalatként és egyénként egyaránt a fenntarthatóság jegyében, felelősen a környezetükért és a társadalomért tesznek.

Ez a cégfeliratokkal és fóliázással foglalkozó Gravoform Kft., amely csapatába új munkatársat keres Junior Projektvezető kolléga személyében, akinek a feladatai lesznek:

– A megadott instrukciók, a meglévő ügyfélkör, valamint célpiac alapján felmérni, majd árajánlatot adni a szóban forgó termékekkel kapcsolatban és után követni a teljes folyamatot a lezárásig.
– Beszámolni a Senior Projektvezetőnek az általa végzett tevékenységekről.
– Felelősségi körét tekintve azonnali döntéshozatali joga van az előre meghatározott értékhatáron belüli árajánlat készítése és ügyfélnek történő kiküldésével kapcsolatban.
– Árajánlat készítéséhez a gyártási önköltség kalkulációk készítése
– Grafikai tervezés, látványtervezés, valamint a gyártás koordinációja
– A termékek telepítésének irányítása

Az ideális jelölt:

– Legalább középfokú szakirányú végzettséggel és/vagy hasonló területen szerzett tapasztalattal rendelkezik.
– Feladatait precízen, határidőre el tudja végezni
– Munkájára a rendszerezettség és a rendezettség jellemző.
– Kiváló kommunikációs képességét használni tudja mind a kollégákkal, mind a vezetőkkel, mind pedig a vevőkkel való kapcsolattartás során.
– A rábízott projekteket remek időbeosztással szervezi, kellő határozottsággal menedzseli és felelősségtudattal viszi végig.

Mindezért a cég – egy részletes betanulási folyamatot követően – szakmai tapasztalatnak megfelelő alapfizetést, elért eredményeknek megfelelő, átlátható bónusz rendszert és szakmai fejlődési lehetőséget biztosít hosszútávra.

Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődését, kérjük, küldd el önéletrajzodat a → karrier@gravoform.hu ← e-mail címre.

Minden jelentkezőnek válaszolunk.

Karrier